Utbyte och restaurering

UTBYTE OCH ÅTERSTÄLLANDE.

Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning, vänligen kontakta oss. På Tacksi strävar vi efter att se till att våra kunder är 100 % nöjda med den produkt de har köpt från våra leverantörer. Om du har problem med leveransen eller produkten och är frustrerad, vänligen kontakta oss så hjälper vårt team dig omedelbart.

Hur kan jag returnera hela eller delar av min beställning?

Om du bestämmer dig för att returnera din produkt till oss inom 14 dagars ångerperiod, observera att vi kommer att återbetala hela beloppet för din beställning inom 5 arbetsdagar efter att vi har mottagit produkten. Tyvärr kan vi inte ersätta kostnaderna för att returnera produkten.

Följ instruktionerna nedan för att returnera produkten:

Begär en returblankett från kundtjänsten på info@tacksi.se
Kontakta kundtjänst för att begära en returblankett. De kommer också att ge dig en returadress (observera att detta inte är adressen på vår webbplats).
Om vi kan ta emot din retur, gör följande. Packa produkten som ska returneras snyggt och säkert, helst i originalförpackningen.
Skicka paketet till den returadress som du fick från vår kundtjänst.
Skicka Track & Trace-koden till vår kundtjänst.
När paketet har anlänt och inspekterats kommer vi att återbetala det belopp du beställt för de returnerade produkterna med den betalningsmetod som användes för att betala dem.
Tyvärr kan produkter som uppfyller ett eller flera av följande kriterier inte returneras:


a. Slutna produkter. När förseglingen har brutits kan dessa produkter inte returneras.
b. som skapas av företagaren enligt konsumentens specifikationer (skräddarsydda produkter);
c. som är klart personliga till sin karaktär;
d. som inte kan återlämnas på grund av sin art;
e. Produkter i kategorierna "Skönhet", "Barn och bebisar" och "Sport" kan inte returneras på grund av COVID-19:s hygienåtgärder.

Avbeställning av beställningar

Det är möjligt att avbryta en beställning endast 30 minuter efter det att beställningen har gjorts. Efter 30 minuter stoppas behandlingen av våra beställningar och efter denna tid är det inte längre möjligt att avbeställa.

Om du vill avbryta din beställning ska du kontakta oss 30 minuter efter att du har gjort din beställning på info@tacksi.se

Skadade produkter vid ankomsten

Det är synd! Tyvärr kan det hända att en produkt skadas under transporten. Om du har fått en skadad eller felaktig produkt ska du kontakta oss inom 14 dagar efter att du har fått produkten. Efter det tar returperioden tyvärr slut.

Om du vill ha den snabbaste lösningen skickar du oss ett e-postmeddelande med ett foto som visar den skadade delen av produkten. De bästa bilderna tas på en plan yta där etiketten och felet syns tydligt. Vi kommer att använda denna information för att hjälpa dig med din beställning och undvika fel i framtiden.
För defekta produkter skickar vi alltid ett nytt paket gratis vid första tillfället, men vi kan tyvärr inte ge dig en återbetalning. Kommer den att vara felaktig andra gången? Då återbetalar vi hela köpeskillingen till dig.

Om du har några frågor om skadade produkter när de anländer, vänligen kontakta oss på info@tacksi.se

Produktfel eller brister efter användning

Så irriterande! Tyvärr kan det hända att det efter en tid uppstår ett tillverkningsfel. Det måste vara ett verkligt fel. Med andra ord är delen trasig och uppfyller inte längre tillverkarens specifikationer. Tillverkningsfel eller brister gäller inte för förbrukningsdelar. Förbrukningsdelar inkluderar, men är inte begränsade till:

Tandremmar
Batterier
Bromsbelägg och bromsskivor, bromsbelägg, bromstrummor,
kedjor, glödlampor, pignons, däck och slangar.
Rörliga delar i ordets bredaste bemärkelse
Om du har några frågor om tillverkningsfel eller fel efter användning kan du kontakta oss på info@tacksi.se

Leverans av defekta produkter

Vi gör allt vi kan för att behandla alla beställningar korrekt. Tyvärr kan det hända att beställningar inte kan göras och att vi skickar fel produkt till dig. Vi kommer naturligtvis att lösa detta och skicka dig den rätta beställningen utan kostnad.

Om du har några frågor om leveransen av felaktiga produkter kan du kontakta oss på info@tacksi.se

Vanliga frågor om vår returpolicy
Om du fortfarande är osäker finns här några vanliga frågor om vår returpolicy:


1. Hur lång är återhämtningsperioden?
Du kan returnera produkten inom 14 dagar efter att du har mottagit din beställning.

2. Hur lång tid tar det att få tillbaka mina pengar?
Full återbetalning kommer att ske med det ursprungliga betalningssättet när vi har mottagit, kontrollerat och bekräftat att produkterna inte har öppnats. Alla kunder måste kontakta oss efter att ha returnerat paketet och ge oss uppgifter om Track & Trace så att vi kan behandla returen.
Observera: De flesta finansinstitut tar i genomsnitt 3-5 arbetsdagar på sig att behandla en retur.

3. Varför kan skönhets- och hälsoprodukter inte returneras?
Följande är en lista över produkter för personlig vård som inte kan returneras eller återbetalas (listan är inte uttömmande): underkläder, bikinis, smink, hårstylingprodukter, skönhetsprodukter osv. Vi tar hygien och allmän säkerhet på allvar och tillåter inte att skönhets- och hälsoprodukter returneras för att skydda alla våra kunder. Vi är inte ensamma om detta. Andra leverantörer av skönhets- och hälsoprodukter tillåter inte returer av samma skäl.

I allmänhet kan produkter inte returneras om något av följande villkor är uppfyllda:


Köparen har själv reparerat och/eller ändrat de levererade produkterna eller låtit en tredje part reparera och/eller ändra dem;
de levererade produkterna har utsatts för onormala förhållanden eller på annat sätt hanterats vårdslöst eller i strid med förmedlarens anvisningar och/eller har hanterats ovanpå förpackningen.
felet helt eller delvis orsakas av myndighetsföreskrifter som utfärdats eller kommer att utfärdas av myndigheterna om typen eller kvaliteten på de material som används;
Hygienprodukter kan inte återkallas och ersättas, åtminstone inte enligt de nuvarande COVID-19-åtgärderna.

4. Måste jag betala för återbetalningen?
Ja, alla kunder ansvarar för kostnaden för returfrakten. Vi rekommenderar att du skickar dina returer med Track & Trace, eftersom vi inte kan ta ansvar för förlorade returer.


5. Kan jag returnera min produkt utan att kontakta er?
Nej. Nej, du måste kontakta oss innan du skickar din retur eftersom returadressen kan vara en annan än den adress från vilken din beställning ursprungligen skickades.


6. Hur kan jag kontakta dig?
Du kan kontakta oss via e-post på info@tack.se. Tacksi-teamet arbetar sju dagar i veckan. Vi garanterar alltid ett svar inom 3-5 arbetsdagar och hjälper dig gärna!


7. Min beställning är skadad, vad ska jag göra?
Om du vill ha den snabbaste lösningen ska du bifoga en bild som visar den dåliga kvaliteten eller den skadade delen av produkten. De bästa bilderna tas på en plan yta där etiketten och felet syns tydligt. Vi kommer att använda denna information för att hjälpa dig med din beställning och undvika fel i framtiden.

Om du har fått en skadad eller felaktig vara ska du kontakta oss inom 14 dagar efter att du har fått varan. Därefter upphör tyvärr returperioden.

Om kunden inte har hämtat ut produkten från postkontoret har vi haft kostnaden för att transportera produkten dit och vi har rätt att behålla 50 % av beställningens värde för återbetalning. Om kunden fortfarande vill ha produkten, skickar vi produkten vidare till dig för ytterligare 7,50 euro.

Personliga produkter kan inte returneras.